Diari Més

Seguretat

Nou agents nous s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de Reus

El cos municipal de seguretat preveu iniciar en breu les entrevistes als candidats, amb la incorporació progressiva dels nous agents

Nou agents nous s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de Reus

Nou agents nous s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus té previst d’incorporar pròximament 9 nous agents al cos de seguretat per cobrir les places que han quedat vacants en els darrers anys. L’oferta va dirigida a funcionaris de carrera de l’administració local, que ocuparan les places en comissió de serveis amb un mínim d’un any i un màxim de dos.

El cos municipal de seguretat preveu iniciar en breu les entrevistes als candidats, amb la incorporació progressiva dels nous agents.Els interessats en participar en aquesta selecció, hauran de tenir el vist i plau de l'Ajuntament de procedència on tinguin la seva plaça en propietat. Per participar en el procés de selecció cal que enviïn el seu currículum vitae a l’adreça electrònica info.guardiaurbana@reus.cat.

El regidor de Seguretat, Joaquim Enrech, afirma que «el Govern de Reus ha optat per la contractació dels nous agents en comissió de serveis com a alternativa —d’acord a llei— per garantir la qualitat en la prestació del servei municipal de seguretat davant el rebuig del ple de l’Ajuntament a la proposta d’ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana.

tracking