Diari Més

Mobilitat

L'aeroport de Reus no pateix afectacions per la vaga a França

Cap vol dels 46 que l'aeroport tenia programats aquest dimarts amb Europa, i un amb França, han hagut de ser cancel·lats

Una imatge de l'interior de l'Aeroport de Reus, amb els mostradors de facturació.

Aena diu que no li pertoca el canvi de nom a l'Aeroport i demana «consens»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vaga de serveis públics que està vivint Françacontra la reforma laboral, a la qual s'hi hasumatel sindicatde controladors aeris, no afectacap vol de l'aeroport de Reus. Tot i tenir programats, al llarg d'aquestdimarts, un total de 46 vols amb Europa i un amb França, cap ha hagut de ser cancel·lat i el serveis'efectuarà amb totalnormalitat.

La situació a Barcelona i Girona

L'aeroport del Prat, per la seva banda, ha cancel·lat 32 vols a causa de la vaga.Fonts d'Aena han indicat que aquestes cancel·lacions són les confirmades fins aaquest dimecres a les sis del matí, que és quan finalitza la vaga a França. Els 32 vols cancel·lats són de sortida o arribada al Prat, dels quals 20 estan connectats amb França i els altres 12 amb la resta d'Europa. L'aeroport té programats per aquest dimarts un total de 80 vols amb França i 562 amb connexió a Europa. Per la seva banda, Vueling ha indicat que manté 18 vols cancel·lats amb sortida o arribada al Prat al llarg d'aquest dimarts. En total, l'aerolínia ha suspès un total de 66 vols arreu d'Europa amb motiu de la vaga a França.

Així mateix, l'aeroport de Girona no tenia cap vol programat amb França aquest dimarts, però ha cancel·lat dos vols dels 49 que tenia programats amb connexió a la resta d'Europa.

tracking