Diari Més

Economia

Gros Mercat obre un centre a Reus amb una inversió de 2,5 milions d'euros

La gran superfície destinada als professionals de l’hosteleria i la restauració crearà 20 llocs de treballs a la ciutat

Gros Mercat obre un centre a Reus amb una inversió de 2,5 milions d'euros

Gros Mercat obre un centre a Reus amb una inversió de 2,5 milions d'eurosOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena Gros Mercat, que pertany al Grup Miquel, va inaugurar ahir un centre a Reus amb una inversió de 2,5 milions d’euros i està dirigida exclusivament a professionals de l’hostaleria i la restauració.

Es tracta del cinquè centre a la província de Tarragona, així com el cinquè també a Catalunya, i està situat al Tecnoparc de Reus i crearà 20 llocs de treball, i serà el segon que hi hagi a la ciutat. A més, donarà servei a les poblacions de l’àrea d’influència en els àmbits d’horeca i retail. El centre disposa de 91 places d’aparcament per als seus clients.

L’obertura d’aquest nova gran superfície anirà vinculada a una benzinera de la firma GMOil, sota el paraigua del mateix grup i que oferirà servei les 24 hores.

Els serveis per als clients

Amb un model de cash&carry, els usuaris del Gros Mercat de Reus poden trobar una completa zona de producte fresc de més de 500 m2 amb carnisseria i peixateria al tall i en lliure servei, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats. D’altra banda, la sala de productes de gran consum de 2.048 m2 compta amb alimentació en general, celler, licors, cerveses, begudes d’alta graduació, refrescs, drogueria, perfumeria i basar.

En total el nou establiment compta amb 10.000 referències, de les quals 1.278 corresponen a les marques pròpies de Grup Miquel, i més de 600 a producte fresc.

El Grup Miquel compta amb 177 empleats a la província, on té cinc Gros Mercat, dos dels quals estan a Reus, 29 supermercats franquiciats sota l’ensenya SUMA, tres d’ells a la ciutat.

El grup empresarial treballa amb 64 proveïdors locals en aquesta província, 37 dels quals són de Reus. Aquesta premissa ha derivat en un volum de negoci durant l’any passat, parlant en termes de compres realitzades a aquests proveïdors, de 13,7 milions d’euros, dels quals 4,5 milions pertanyen a Reus, i una facturació 2015 a la província de Tarragona de gairebé 48 milions d’euros.

tracking