Diari Més

Societat

Un ciclista cec i el seu guia faran en tàndem el trajecte Reus-el Vaticà

El recorregut, de 1.630 km, el faran en 20 etapes de 81 quilòmetres diaris de mitjana i tenen previst arribar el 17 de juliol a Roma.

Els dos ciclistes, al centre de la imatge.

Un ciclista cec i el seu guia faran en tàndem el trajecte Reus-el VaticàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miquel Àngel López, venedor de cupons a Reus i afiliat a l'ONCE, i el seu amic i guia Miguel Ángel faran en tàndem Reus – El Vaticà, en un recorregut de 1.630 km que el distribuiran en 20 etapes, pedalant una mitjana de 81 quilòmetres diaris per camins i carreteres locals. Els ciclistes sortiran el pròxim 28 de juny per arribar el 17 de juliol a Roma.

Segons que expliquen des de l'ONCE, Miquel Àngel López i el Miguel Ángel, que actualment treballa a Còrdova, es van conèixer fa un parell d'anys a Reus quan el Miguel Ángel li va comprar cupons. Es van fer amics i van descobrir que compartien l'afició per anar en bici. Amb el temps la seva amistat els va portar a compartir el tàndem que els ha permès viatjar, fixar-se reptes i compartir experiències.

L'any passat es van proposar fer el Camí de Santiago en tàndem. Van fer el viatge per homenatjar el seu gos pigall, en Dexter, que fa 10 anys acompanya el Miquel Àngel López, ajudant-lo a moure's pels carrers de Reus.

tracking