Diari Més

Cultura

Majoria d'edat del Ball de Cavallets de Reus

El Ball ha presentat el nou vestuari, la nova música i la nova coreografia en un dia ple d'activitats per a tothom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ball de Cavallets de Reus, o de turcs i cavalletscelebra, enguany, el seu divuitè aniversari. És per això que el grup ha estat, aquestdissabte, el protagonista de la ciutat de Reus. Els Cavallets han iniciat la celebració de l'aniversaride la millor manera possible, amb l'estrenade nous vestits, nova coreografia, nova música i un dia amb activitats de tot tipusi per a tothom.

El Pallol ha acollit la celebració, que ha comptat amb la presència de ponisperquè els més petitses posessin a la pell dels balladors; amb un concertvermuti, finalment, ambuna cercavilapels carrers cèntrics de la ciutatposterior a la presentació oficial del nou vestuari, que ha comptat amb la participació dels gegants Moros i la Mulassa.

El Ball va ser recuperat l'any 1998, basat en la descripció d'Andreu de Bofarull, estrenant-se el 21 de juny, a càrrec del Col·lectiu Reusenc d'Activitats Culturals (CRAC). L'actuació simula una lluita entre cavallers cristians i cavallers turcs, acompanyats per l'àngel i el macer. Els cavallets són obra de l'escultor reusenc Manel Llauradó.

Majoria d'edat del Ball de Cavallets de Reus

Majoria d'edat del Ball de Cavallets de ReusTwitter

tracking