Diari Més

Un miler d'infants recreen el Drac de Reus per l'Hola Sant Pere

L'acte dóna la benvinguda a les festes majors

Un miler d'infants recreen el Drac de Reus per l'Hola Sant Pere

Un miler d'infants recreen el Drac de Reus per l'Hola Sant PereOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 1.111 infants de 24 centres educatius de primària de la ciutat han participat aquest dijous en la recreació del Drac de Reus durant l'esdeveniment “Hola Sant Pere”, promogut per Canal Reus TV amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. Aquest acte festiu serveix per donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere a través de la recreació d'un mosaic gegant amb un dels elements del Seguici Festiu.

Després de la creació del mosaic el Drac de Reus ha ballat al mig de la plaça gràcies als portadors d’aquest element i a la música de l'Aula de Sons. La festa ha finalitzat amb un esmorzar per a tots els nens i nenes i els docents que els acompanyaven.

Com en edicions anteriors, l'artista reusenc Trifon Maynou ha estat l'encarregat de perfilar sobre la plaça del Mercadal la silueta d'aquest drac d'enormes dimensions. Durant l'acte, una avioneta ha sobrevolat l'espai per copsar l'esdeveniment des de l'aire.

L'”Hola, Sant Pere” és organitzat per Canal Reus TV i té la col·laboració de la regidoria de Cultura i la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, l'Aeroclub de Reus, l'Aula de Sons, el Drac de Reus, Tomàs Barberà i el Gremi de Pastissers artesans de Reus. També rep el patrocini de Borges i Elring Klinger.

tracking