Diari Més

Reus Viu el Vi

El Cònsol General dels EEUU a Barcelona visita Reus per la inauguració de la Fira del Vi

El diplomàtic Marcos Mandojana es reuneix amb una delegació d’empresaris de la corporació en un dinar de treball.

El Cònsol General dels EEUU a Barcelona visita Reus per la inauguració de la Fira del Vi

El Cònsol General dels EEUU a Barcelona visita Reus per la inauguració de la Fira del ViCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fidels a la línia estratègica de procurar per la internacionalització de les seves empreses, per segon any consecutiu la Cambra ha volgut aprofitar la inauguració de la REUS VIU EL VI per enfortir lligams amb una de les principals economies mundials. Si l’any passat el protagonisme va ser pel Cònsol General del Japó a Barcelona, Hiroyuki Maikuchi, aquest 2016 ha estat el seu homòleg nord-americà, Marcos Mandojana, qui ha tingut l’oportunitat de conèixer la realitat de la Cambra vinculada, de manera ben especial, al sector vinícola.

El Cònsol ha mantingut un dinar de treball al restaurant Vermuts Rofes amb els representants d’algunes de les empreses del territori amb més vinculació comercial amb els EEUU. A la trobada també hi han participat els presidents de les Diverses denominacions d’origen de l’àmbit de la Cambra (Catalunya, Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Terra Alta i la Doq Priorat) que han volgut conèixer les oportunitats de negoci que ofereix l’Amèrica del Nord per un sector com el que representen.

Al finalitzar el dinar, el president de la Cambra ha obsequiat al Cònsol amb la reproducció del gravat del projecte del canal de Reus a Salou de principis del segle XIX i també amb el llibre Vins i licors de Reus. L'elixir dels déus original de l’actual director del Museu de Reus, Marc Ferran, i que retrata l’evolució històrica del sector a casa nostra.

Abans de la reunió amb els empresaris, Marcos Mandojana ha tingut l’oportunitat de visitar la Casa Navàs i també el Gaudí Centre, referents de la promoció turística de la ciutat vinculada al modernisme i la figura de l’arquitecte Antoni Gaudí.

tracking