Diari Més

Ensenyament

Una alumna del Baix Camp competirà a la final de les Olimpíades d'Economia

Jennifer Baquero s'ha quedat la tercera classificada a les VIII Olimpíades organitzades per la URV

Una alumna del Baix Camp competirà a la final de les Olimpíades d'Economia

Una alumna del Baix Camp competirà a la final de les Olimpíades d'EconomiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tercera classificada a les VIII Olimpíades d'Economia organitzades a la URV. Aquesta és la bona notícia que ha acabat de rebre Jennifer Baquero, una alumna de 2n de Batxillerat de l'Institut Baix Camp de Reus. «Em va fer molta il·lusió, la veritat, no m'ho esperava», ha assegurat la reusenca. Més enllà de l'orgull que representa per una estudiant rebre una menció com aquesta, la seva classificació li permetrà presentar-se a la Fase Nacional que es durà a terme a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de Valladolid.

Baquero explica que una professora li havia comentat que es feia aquest concurs i que, després que ho mencionessin durant la visita de portes obertes al Campus Bellissens de la URV, va animar-se a presentar-s'hi. Si bé la jove es troba en un moment crucial de la seva formació, ja que s'està preparant per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), assegura que «estudiar per les olimpíades m'ha ajudat a preparar la selectivitat».

Ara està centrada en la preparació d'aquests exàmens, però un cop passades les temudes PAU, farà un reforç extra per preparar-se la final de Valladolid.

L'estudiant té molt clar quina és la formació universitària que vol escollir: un doble grau en Administració i Direcció d'Empreses i en Finances i Comptabilitat. I de fet, afirma que la compatibilitat i tot el vessant més pràctic és el que més li agrada de l'economia.

tracking