Diari Més

Societat

Els Premis Gaudí Gresol tornen a Reus amb dotze premiats

La desena edició del certamen tindrà lloc el 9 de juny a FiraReus

Els Premis Gaudí Gresol tornen a Reus amb dotze premiats

Els Premis Gaudí Gresol tornen a Reus amb dotze premiatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'auditori Gaudí del Tecnoparc FiraReus serà l'escenari, el pròxim 9 de juny, de la gala de lliurament dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència, que enguany arriben a la desena edició. Es tracta d'uns guardons promoguts per la Fundació Gresol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

En aquesta edició, els premis s'estructuren en dotze categories i premiats: - Agustín Cordón (Lideratge Empresarial) -Marc Márquez (Esports) - Jaume Cabré (Literatura) - Jordi Cruz (Gastronomia) - Neus Segrià (Art) - Fundació Banc dels Aliments (Tasca Humanitària) - Joan Pera (Teatre) - Manel Fuentes (Periodisme) - Obra Social “la Caixa” (Solidaritat) - Josep M. Mainat (Música) - Núria Oliver (Ciència i Tecnologia) -Hiroya Tanaka (Arquitectura)

Sopar solidari

L'esdeveniment inclou un sopar solidari, que es farà a benefici del Banc dels Aliments. Els assistents al sopar faran una donació de 55 euros i les persones interessades a participar-hi cal que s'inscriguin al telèfon 977 32 84 81 o enviant un correu electrònic a inscripcions@gresol.org. Tota la informació es pot trobar al web www.gresol.org.

Els Premis Gaudí Gresol tornen a Reus amb dotze premiats

Els Premis Gaudí Gresol tornen a Reus amb dotze premiatsAjuntament de Reus

tracking