Diari Més

INFRAESTRUCTURES

Salvem la Sedera denuncia les obres de la fàbrica a Inspecció de Treball

Segons la plataforma es continua incompliment la normativa tot i que l’empresa ja té la llicència

Salvem la Sedera denuncia les obres de la fàbrica a Inspecció de Treball

Salvem la Sedera denuncia les obres de la fàbrica a Inspecció de TreballOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Salvem la Sedera ha avisat avui a Inspecció de Treball per incompliment de la normativa per part de l’empresa que s’encarrega de l’enderrocament de l’antiga fàbrica reusenca. Així ho ha afirmat el seu president Alfons Berbel, que confirma que «no es compleix la seguretat».

Ahir es va poder veure com les màquines extreien els conductes exteriors d’aire i fum. Segons els veïns i membres de la plataforma també van començar a enderrocar la paret frontal del darrere i part de la teulada.

A més, l’empresa contractada per Solvia ja va obtenir ahir la llicència d’ocupació de la via pública per continuar amb les obres exteriors. Tot i això, Berbel assegura que «les obres segueixen sense estar senyalitzades, els carrers no estan tallats, ni s’especifica quina és l’empresa encarregada de la demolició». «No entenem per què tiren les parets i no tanquen els carrers que toquen amb les obres», ressalta el president de la plataforma, que es mostra preocupat per la proximitat de les obres amb els habitatges de la zona. Els dos carrers més pròxims són el de la Sedera i el d’Evarist Fàbregas.

A més, Alfons Berbel també diu que volen denunciar les obres il·legals per la perillositat dels productes que hi ha a l’interior de la fàbrica. Segons exposa el president, la plataforma ja va avisar al regidor d’Urbanisme, Marc Arza, que a l’interior de l’edifici hi havia un contenidor de gasoil perillós, així com transformadors. El regidor, per la seva banda, també va informar l’empresa d’aquests aspectes.

tracking