Diari Més

Economia

La fira del vehicle d'ocasió tanca les portes amb més de 3.000 visitants

Els assistents van poder veure 250 vehicles d’estils i marques completament variats

La venda de cotxes de gerència i de segona mà ha augmentat en el sector de l'automobilisme.

La fira del vehicle d'ocasió tanca les portes amb més de 3.000 visitantsOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 3.000 personeshan visitatdurant el cap de setmana l’Autoprimavera, el Saló de l’Automòbil d’Ocasió i Caravaning.

El saló, es va recuperar l’any passat coincidint amb la millora del sector de l’automoció. Des de l’organització es valora aquesta represa com un creixement del sector de l’automòbil. Així ho ha destacatel president del Comitè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà, en afirmar que FiraReus treballa «per donar resposta als sectors en creixement i, en aquests moments, el vehicle seminou torna a passar per un bon moment». Aquestes afirmacions es reflecteixen amb les xifres donades per la Federación de Asociaciones de Concesionaris de la Automoción (FACONAUTO), que mostren que la venda de cotxes de segona mà i gerència ha augmentat un 17% a l’estat espanyol i un 15% a Catalunya.

L’Autoprimavera va ser l’últim dels actes del primer trimestre de FiraReus, que, a part del saló Bestial, va estar marcada pel món del motor amb Epocauto i el saló de la Moto.

El perfil dels assistentsha estatmolt variat, igual que els vehicles que s’han trobaten un total de 12 expositors: des d’automòbils més petits, per a un perfil més jove, fins a monovolums o bé furgonetes i altres vehicles per a professionals. Els més sol·licitats han estatels que tenen una antiguitat de fins a 3 anys.

En total s’han vistuns 250 cotxes de totes les marques i models i també de tota la gamma de preus, que oscil·len des dels 3.000 euros fins als 50.000 euros.

tracking