Diari Més

Art

El 'Fes-ho tu mateix' de les noves tecnologies se cita a Reus aquest cap de setmana

La tercera trobada de 'makers' del sud de Catalunya tindrà lloc el dia 14 a les instal·lacions de Redessa

El 'Fes-ho tu mateix' de les noves tecnologies se cita a Reus aquest cap de setmana

El 'Fes-ho tu mateix' de les noves tecnologies se cita a Reus aquest cap de setmanaFacebook LaserLab 3D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Maker' és un concepteforça recent que suposa unmodel creatiuorientat a activitats de fabricació tecnològica, robòtica, impressió 3D, metal·lúrgia, fusteria. En definitiva, un 'Fes-ho tu mateix'aplicat a les novestecnologies i a la innovació. Aixòés el que es podrà trobara la tercera trobada de 'Makers' del sud de Catalunya, que tindrà lloc aquest dissabte, 14 de maig, a l'espai de Redessa de Reus de dos quarts de deu del matía les dues del migdia.

Laserlab 3D i Petits Enginyers són les empreses del territoriqueorganitzen la trobada, que preténdonar a conèixer a la societat la cultura i el món maker. L'esdevenimentés una aposta per la innovació i les noves tecnologies, fent accessibles eines i coneixements com la impressió 3D, la robòtica i el tall làser, entre d’altres, a tothom que hi vulgui participar.

Aquesttercer any s'amplial’espai d’exposició al Hall de Redessa, on empreses i escoles destacades en el seu sectorpresentaran les darreres novetats en la Impressió 3D (IfusionShop), en Drons (FlyEquant), en maquetisme ferroviari (Jordi Auqué), en Jardineria d’interiors (Cytisens), en maquetisme de Radi Control (Joan Roig) i en disseny de joies (Escola d’Art i Disseny de Tarragona).

El programa previst és el següent:

- 9.30 hores:Obertura i recepció dels assistents. - 10 hores: A la sala d’actes de REDESSA, benvinguda a càrrec delregidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. - 10.20 hores:Reflexions sobre el món Maker i la fabricació digital a càrrec d'Adrián Garcés, de Petits Enginyers. - 10.45 hores: Conferència sobre els drons i les seves utilitats actuals i futures a càrrec deLluís Reverté, de l’empresa FlyEquant. - 11.30 hores:Demostració i prova per part dels assistents de Realitat Virtual a laSala d’actes per part de Petits Enginyers. - 14 hores: Cloenda de la Trobada.

tracking