Diari Més

Comerç

Gros Mercat obre una gran superfície i una benzinera 24 hores al Tecnoparc

El Grup Miquel selecciona des de fa mesos personal per al nou centre, que s’està acabant d’enllestir i preveu inaugurar-se al juny

Gros Mercat obre una gran superfície i una benzinera 24 hores al Tecnoparc

Gros Mercat obre una gran superfície i una benzinera 24 hores al TecnoparcOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou Gros Mercat, el segon que l’empresa gironina Grup Miquel ubica a Reus, obrirà portes en poques setmanes a terrenys del Tecnoparc. La gran superfície a l’engròs, que comercialitza productes d’alimentació i articles de consum diari amb ofertes adreçades a professionals del sector de l’hostaleria, anirà vinculada a una benzinera de la firma GM-Oil, sota el paraigua del mateix grup i que oferirà servei les 24 hores. La ciutat és una de les cinc d’arreu de l’Estat que estrenaran un dels anomenats cash&carry de Gros Mercat aquest 2016. El director comercial de l’empresa, Francesc Pallarès, feia pública, en el marc del balanç anual del Grup Miquel, la voluntat que el centre a Reus quedés inaugurat i accessible per als compradors el proper mes de juny, gairebé dos anys després que la companyia obtingués la llicència d’obres.

La gran superfície es localitza al solar situat entre el carrer de Bèlgica i el de Luxemburg, justament davant d’on està el magatzem de Saltoki i a la zona del darrere de FiraReus i el CEPID. Ahir, operaris treballaven encara per enllestir la nau, que llueix ja el rètol de Gros Mercat, amb l’estació de servei completament a punt. Fonts del Grup Miquel confirmen la inauguració al juny però han preferit no concretar encara els metres que ocuparà el punt de distribució, ni tampoc el nombre de llocs de feina creats o cap detall sobre les noves instal·lacions, a l’espera que s’acosti la data.

La companyia ha posat en circulació, a través de diferents canals i els darrers mesos, diverses ofertes de feina amb l’objectiu de seleccionar personal per al nou supermercat a l’engròs. Entre els perfils que se cercaven, hi havia comercials, mossos de magatzem o encarregats de reposar els productes a les línies. Abans de l’arribada d’aquest espai al Tecnoparc, Reus ja comptava amb un primer Gros Mercat que va aixecar-se al carrer dels Boters, al polígon Mas Ferrer, a tocar del barri Fortuny. Miranda de Ebro, Benidorm, Ciudad Real i Zamora són les altres quatre ciutats que inauguraran els respectius cash&carry enguany.

Combustible a preu competitiu

La benzinera, per la seva banda, serà la primera a la capital del Baix Camp amb l’etiqueta GM-Oil. En general, les estacions de la firma són punts d’autoservei que ofereixen un 2% de descompte especial per als clients de Gros Mercat. La de Reus, com totes elles, estarà presumiblement en funcionament les 24 hores, els 365 dies de l’any, independentment de la gran superfície a l’engròs. Les benzineres de GM-Oil són atractives pels competitius preus a què dispensen el combustible i per no cenyir-se a un horari d’atenció al públic limitat. Fins ara, el Grup Miquel n’ha estrenat vuit més, que es troben a Menorca, Alacant, Castelló, Girona, Montcada, Salamanca i Logroño, habitualment vinculades a una gran superfície de Gros Mercat.

Iquodrive i EsclatOil

Gros Mercat desembarca al Tecnoparc prop d’un any i mig després que ho fes també el Grup Bon Preu, que compta amb un centre Iquodrive i una benzinera EsclatOil al mateix polígon. Iquodrive és la nova marca comercial del Grup Bon Preu en la que el client –en aquest cas particulars– realitza la comanda a iquodrive.com –amb la possibilitat de triar entre més de 5.000 articles– i passa a recollir-la posteriorment ja preparada amb el cotxe. La seva arribada a Reus va donar feina a una desena de persones. La benzinera Esclatoil, d’altra banda, ofereix preus rebaixats que s’abarateixen encara més utilitzant la targeta client d’Iquodrive o de BonpreuEsclat. Al Tecnoparc hi ha també un supermercat de la marca alemanya Aldi, situat a tocar del barri Mas Pellicer.

tracking