Diari Més

Comerç

Campanya del Barri Fortuny per fomentar el comerç de proximitat

La campanya començarà el proper dimarts 17 de maig i durarà fins al 31 de juliol

Aquest matí s'ha presentat la iniciativa.

Campanya del Barri Fortuny per fomentar el comerç de proximitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Reus Promoció col·labora amb l’Associació de Veïns del Barri Fortuny que enguany, per tercer any consecutiu, realitza la campanya de promoció del comerç de proximitat del barri. En aquesta edició es comptarà amb la participació de 16 establiments comercials i de serveis que estan ubicats en aquesta zona i que oferiran als compradors promocions especials. Després dels bons resultats de les dues edicions anteriors, aquest any s’ha triplicat respecte a l’any 2015 la quantitat d’establiments participants, entre els que es troben diversos comerços vinculats a l’alimentació, així com serveis, com bars, servei de veterinària i una autoescola.

Els establiments participants en aquesta acció comercial distribuiran 3.000 fulletons promocionals que inclouran uns vals promocionals per utilitzar als diferents comerços adherits a la campanya. Hi haurà descomptes per utilitzar un, dos o tots els dies de la setmana, i en alguns casos, regals directes per la compra realitzada. Els vals també es podran trobar a la seu de l’Associació de Veïns el Barri Fortuny i al Centre Cívic Migjorn. La campanya començarà el proper dimarts 17 de maig i durarà fins al 31 de juliol.

L’objectiu de l’acció promocional és donar a conèixer el comerç del barri i fomentar el consum als establiments de la zona, tot fidelitzant als seus clients habituals. En aquest sentit, amb aquesta campanya l’associació realitza un esforçimportant de sensibilització sobre la importància del consum en els establiments de proximitat del barri.

L’Agència Reus Promoció valora molt positivament aquest tipus d’accions que posen en valor el comerç de proximitat i dóna suport a aquesta acció promocional col·laborant amb l’Associació de Veïns del Barri Fortuny en la difusió de la campanya.

tracking