Diari Més

Música

El Pintor Rock marxa de Tarragona per instal·lar-se a Reus

El Parc de la Festa serà la nova ubicació del festival, que s’allargarà dos diez i tindrà zona d’acampada

Imatge d'una edició anterior del Pintor Rock.

El Pintor Rock marxa de Tarragona per instal·lar-se a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon festival de rock més important de l’Estat espanyol, el Pintor Rock, canvia d’ubicació. Marxa de la Tarraco Arena Plaça per instal·lar-se al Parc de la Festa de Reus. Segons els organitzadors, el motiu del trasllat és que «la TAP ja quedava petita».

L’any passat, el Pintor Rock va aplegar 4.000 persones, i enguany, els organitzadors preveuen arribar als 7.000. A més, la principal novetat d’aquesta 6a edició és que el festival s’allargarà a dos dies. Divendres 28 i dissabte 29 d’octubre, pel Parc de la Festa de Reus hi passaran fins a 18 bandes musicals. És per això que com a novetat, hi haurà una zona d’acampada que s’ubicarà al mateix Parc de la Festa.

L’any passat hi va haver queixes dels veïns de l’entorn de la Tarraco Arena Plaça, perquè es queixaven del soroll i de la brutícia que s’aglutinava a la zona l’endemà del festival.

Marc Colombo, responsable de comunicació del Pintor Rock, assegura que «la intenció del festival és seguir creixent i consolidar-se com un dels millors festivals de rock del país». La setmana vinent ja es començaran a destapar els noms dels principals grups que actuaran.

tracking