Diari Més

Societat

Reus celebra la quarta Cursa de la Dona

Els beneficis integres es destinaran a la lluita contra el càncer

Reus celebra la quarta Cursa de la Dona

Reus celebra la quarta Cursa de la DonaOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus ha viscut avui, diumenge, 8 de maig, la quarta edició de la Cursa de la Dona. La prova, que consisteix en 4,4 quilòmetres de circuit urbà, ha començat i ha acabat a la plaça de la Llibertat de la ciutat. Les categories d’aquesta cursa femenina són individual (sènior, júnior, veteranes i màster) i en equip (màxim de 2): mare-filla i amigues. Així mateix, la cursa infantil s’ha portat a terme a dos quarts d'11 del matí.

Aquesta quarta edició de la Cursa de la Dona ha mantingut l’objectiu solidari i el patrocini principal de l’entitat bancària Iber Caja. Els beneficis íntegres es destinaran a la lluita contra el càncer, a la FUNCA (Fundació lliga per la investigació i prevenció del càncer). L’objectiu de l’organització és fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones així com potenciar l’esport com a eina per promoure’n la salut i el benestar.

El recorregut ha estat el següent: Sortida Plaça Llibertat - Avinguda Sant Jordi - gir 180 º davant del Centre Comercial La Fira, Plaça LLibertat, Carre Ample - Passeig Mata - Passeig Sunyer - Avinguda Prat de la Riba - Carrer dels Recs - Carrer Sant Joan - Plaça Prim - Raval de Jesús - Raval Martí Folguera - Raval Robuster - Avituallament LIZARRAN - Raval Pallol - Plaça Catalunya - Raval Santa Anna - Plaça Prim - Carrer Llovera - Plaça LLibertat - Arribada a Meta.

tracking