Diari Més

Successos

Apunyalen una noia a la carretera de Bellissens de Reus

La víctima està ingressada a l'Hospital Sant Joan, i tot i que es desconeix la gravetat de les ferides, tot apunta que no està molt greu

Apunyalen una noia a la carretera de Bellisens de Reus

Apunyalen una noia a la carretera de Bellisens de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquestatarda, al voltant de les 15.30 hores, una noia ha estat apunyaladaa la carreteraT-315 de Reus,coneguda com a carretera de Bellissens,a l'alçada del Sanatori de Vilablanca. La víctima és prostituta, i a hores d'ara es troba ingressada a l'Hospital Sant Joan. Ha estat el mateixhospital qui ha avisat el Mossosde l'agressió que ha patit la noia.

El pronòstic és reservat, desconeixent-se la gravetat de les ferides, tot i que segons apunten algunes fonts, no es trobaria en estatmolt greu. La jove quedarà ingressada en observació. Per ara, els Mossos d'Esquadradesconeixen l'autor de l'agressió i han iniciat una investigació.

No és la primera vegada que als entorns de Reus es produeixen fets com aquest. Els veïns de l’avinguda de Salou i de les Parcel·les Cases, dues zones conflictives del municipi pel que fa a problemes de prostitució, ja van transmetre les seves queixes d’agost de l’any passat. Es queixaven, sobretot, dels aldarulls a altes hores de la matinada i, en aquell moment, afirmaven que era una situació que feia temps que es repetia.El grup municipal Ciutadans va demanar, el passat setembre al govern, mesures immediates i urgents per tal de solucionar la problemàtica de la prostitucióen aquesta zona.

tracking