Diari Més

El Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan aprova cessar el director de Sagessa

Òscar Ros, actual director de l’Hospital de Móra, assumeix en funcions la direcció de l’hospital reusenc

La presidenta del Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan de Reus, Noemí Llauradó, i el director general del centre, Jordi Colomer, durant una roda de premsa.

El Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan aprova cessar el director de SagessaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Administració de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha aprovat aquest dimecres, el cessament del director general de Sagessa, Jordi Colomer; del doctor David Baulenas, director territorial de l’Àrea del Baix Camp i director de l’Hospital; d’Eulàlia Dalmau, directora de Coneixement i Innovació, i d’Eduard Gil, director d’Organització i Sistemes d’Informació.

Segons ha informat en un comunicat, el consell també ha aprovat nomenar en funcions al doctor Òscar Ros com a director de centre de l’Hospital Sant Joan. Actualment, Ros és el director de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Divendres passat, el Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan ja va demanar a Colomer que posés el seu càrrec a disposició per una «pèrdua de confiança». El consell va rebutjar, en part, el pla de reequilibri presentat per Colomer per eixugar les pèrdues de 3 MEUR amb què l’hospital va tancar el passat exercici. Precisament, el dèficit ha desencadenat un conflicte amb els treballadors, ja que impedeix que se’ls faci efectiu el pagament dels objectius de l’any passat.

tracking