Diari Més

'Menja't el Mercat' converteix el Mercat Central en un local de tapes

L'activitat arriba a la sisena edició amb bona acollida per part del públic

'Menja't el Mercat' converteix el Mercat Central, una vegada més, en un local de tapes la nit del 21 de maig

'Menja't el Mercat' converteix el Mercat Central, una vegada més, en un local de tapes la nit del 21 de maigAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'Menja't el Mercat', la nit de degustació de tapes del Mercat Central, torna el dissabte 21 de maig, de 18:30 a 23h. L'activitatarriba aquest mes de maig a la 6a edició després d'haver repartit un total de 38.000 consumicions –entre tapes i begudes– en lesedicions anteriors.Com cada any, l'oferta de tapes es recollirà en un tríptic que incorporarà la informació de les parades que hiparticipen,amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació al plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les a l'interior del mercat.

Pel que fa al preu, les tapes es vendran de nou a 2 euros i les begudes a 1,5 euros. Els paradistes també posaran a la venda un paquet de consumicions que incorporarà un val de descompte per comprar la setmana següent a les mateixes parades del Mercat Central. Els tiquets de degustació es podran adquirir de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 21 de maig.

Després de la bona acollida que va tenir per part del públic el canvi de dia de divendres a dissabte de l'any passat, els paradistes han decidit mantenir la festa el dissabte a la nit en aquesta 6a edició.La festa de degustació de tapes, nascuda el 2012,ja s'ha consolidat com una cita al calendari de primavera reusenc, impulsada pels paradistes amb l'objectiu de donar a conèixer totes les possibilitats dels productes frescos que es poden trobar a cada parada.

tracking