Diari Més

Medi ambient

La 'Taca Verda' sensibilitza els reusencs sobre bones pràctiques ambientals

350 alumnes de l'escola Puigcerver han recorregut els carrers del centre repartint material divulgatiu

La 'Taca Verda' sensibilitza els reusencs sobre bones pràctiques ambientals

La 'Taca Verda' sensibilitza els reusencs sobre bones pràctiques ambientalsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 350 alumnes de secundària de l’Escola Puigcerver de Reus han participat aquest dimarts 3 de maig en la campanya de sensibilització sobre bones pràctiques ambientals, anomenadala Taca Verda, que s’ha desenvolupat pels carrers del centre de la ciutat, amb la col·laboració de les regidories de Medi Ambient i Ocupació i d’Ensenyament i Política Lingüística.

La campanyapromou la consciència ambiental en els següents aspectes: Recollida selectiva; Mobilitat sost enible: ús de la bicicleta, transport col·lectiu, anar a peu; Eficiència energètica a la llar; Normes de comportament dels animals de companyia; i Ús de les papereres.

L’acció s’ha iniciat amb la concentració de tots els alumnes a la plaça del Mercadal, d’on han sortit dividits en 50 equips en diferents itineraris pels carrers del centre de la ciutat per fer arribar la campanya de sensibilització a la màxima població possible. Els equips han estat integrats per alumnes d’ESO i de batxillerat.

Els alumnes de l’Escola Puigcerver i l’Ajuntament han treballat de manera conjunta la campanya de sensibilització amb la proposta de bones pràctiques i l’edició del material de difusió que s’ha repartit pel centre de la ciutat durant la realització de la campanya.

tracking