Diari Més

Motos

Una mostra consolidada amb 500 motos exposades

​El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha ditq ue «amb aquesta fira el sector de les motocicletes té tot el protagonisme, just en l'època de l'any en la qual tradicionalment s'activen les seves vendes»

Els 21 expositors que han participat en el saló han pogut tancar vendes.

Una mostra consolidada amb 500 motos exposadesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló de la Moto tancarà portes a les vuit de la tarda amb un balanç satisfactori pel que fa a les activitats realitzades i a l'acollida per part d'expositors i visitants. Així, en aquesta edició s'han pogut veure un total de 500 motos exposades d'una trentena de marques. Els 21 expositors que han participat en el saló han pogut tancar vendes i confien que en les pròximes setmanes encara en tancaran més després dels contactes generats durant aquests tres dies de fira.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha remarcat que «el Saló de la Moto ha complert enguany 10 edicions com una fira totalment consolidada que ha servit per atraure visitants d'arreu de la demarcació, interessats en conèixer els últims models i les novetats».

En els 6.500 m2 de recinte firal, a més de l'espai d'exposició també hi ha hagut lloc per a les activitats paral·leles com la Custom Sunday, l'exposició de motos clàssiques de la marca Guzzi, organitzada pel Grup de Motos Clàssiques de Reus, la trobada del Moto Automòbil Club de Reus, que ha portat a una seixantena de motoristes a fer una sortida pel Baix Camp que ha finalitzat amb la visita a la fira, o la zona de proves de motos habilitada a l'Auditori Exterior de firaReus.

Per al president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «amb aquesta fira el sector de les motocicletes té tot el protagonisme, just en l'època de l'any en la qual tradicionalment s'activen les seves vendes». Hem de recordar que aquest sector tornarà a estar present a firaReus en la pròxima edició d'exproReus, que es farà al mes d'octubre. En aquest sentit, la propera fira en obrir portes a firaReus després del Saló de la Moto està dedicada també al món del motor, en aquest cas als vehicles de segona mà, gerència o quilòmetre 0, amb Autoprimavera que es durà a terme del 20 al 22 de maig.

tracking