Diari Més

Comerç

La primavera arriba a Reus de la mà de la moda vintage

La Festa de la Primavera Vintage s'ha inaugurat aquesta tarda amb dansa vintage i l'actuació d'Stromboli Jazz Band

La Festa de la Primavera Vintage de Reus dóna el tret de sortida a la plaça del Mercadal amb dansa vintage i l'actuació del grup musical Stromboli Jazz Band.

La primavera arriba a Reus de la mà de la moda vintageElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música i la moda vintage han inundat la plaça del Mercadal durant la inauguració de la Festa de la Primavera Vintage de Reus. Tant l'actuació del grup musical Stromboli Jazz Band, com l'actuació del grup Souldance Revival, que haballat al ritme de Grease i Saturday Night Fever, han donat el tret de sortida al que serà un cap de setmana ple d'activitats pel centre de la ciutat. I és que aquesta és una campanya que presenta una programació molt extensa d'activitats al carrer, ambientades a l'època de finals dels anys 1950 i principis dels 1960. La inauguració també ha comptat amb un espectacle de màgia i una exhibició de ball a càrrec de Swing Airlines.

Food Trucks

Els Food Trucks és una de les principals novetats que la fira presenta en aquesta edició. Els camions de menjar ompliran la plaça de la Llibertat fins diumenge a les 16 hores. Un total de 18 caravanes vintage prepararan menjar ininterrompudament durant tot el cap de setmana en un ambient que també oferirà actuacions musicals. Un d'aquests concerts és el del grup Poker's, que tindrà lloc dissabte a les 21 hores. Les botigues de la ciutat també oferiran tot tipus d'activitats i ofertes als clients, per tal de dinamitzar el comerç local.

tracking