Diari Més

Promoció

Food trucks i dansa estrenen la Festa de la Primavera Vintage

Els actes s'allargaran fins al diumenge

Food trucks i dansa estrenen la Festa de la Primavera Vintage

Food trucks i dansa estrenen la Festa de la Primavera VintageOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els food trucks instal·lats a la plaça Llibertatdonenel tret de sortida a la Festade la Primavera Vintage, que des d'aquest dijous a la tarda fins al diumenge omplirà d'activitats el centre de Reus.El photocall revival i el concert d'AfterdarkTrio completen els actes d'aquest espai. A més, el dijous, l'escolade dansa Artis Fraga oferirà una actuació al Pallol, en el marc del Dia Internacional de la Dansa i pels carrers del centre, hi hauràmàgia vintage.

El Mercadalse sumarà als actes a partir de divendres, amb la inauguració de la festa, el photocall revival, l'exposició de cotxes vintage i una exhibició de lindy hop. El Pallol inaugurarà, també el divendres,el mercadetvintage.Aquestesproposteses repetiran també el dissabte.

Música i dansa

Dins del programa també hi ha diverses actuacions musicals, com la de Cover H o la StromboliJazz Band, del divendres o el dels Pokers, dissabte. Les exhibicions de dansa s'aniran succeïnt en els diversos escenaris, mostrant tot tipus d'estils des de la clàssica, fins al swing, passant per les batucades.

tracking