Diari Més

El Saló de la Moto reunirà prop de 500 motos aquest cap de setmana

La desena edició de la mostra comptarà amb un 5% més d'expositors que l'any passat

Les motos inundaran, aquest cap de setmana, la firaReus amb el Saló de la Moto

Les motos inundaran, aquest cap de setmana, la firaReus amb el Saló de la MotoAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló de la Moto arriba, aquest cap de setmana, a la seva desena edició. La firaReus acull la mostra un any més, que comptarà amb 500 motos exposades. Així, els 21 expositors que representen a una trentena de marques (un 5% més que l'any passat) portaran 350 motos noves, a les quals s'han d'afegir les 150 més que hi haurà a l'espai conjunt de la zona de motos d'ocasió que s'ha creat a la fira.

El saló omplirà els 6.500 m2 de recinte firal i a banda de l'espai expositiu comptarà amb nombroses activitats paral·leles. L'horari del Saló de la Moto és divendres 29 de 16 a 20 h i dissabte 30 i diumenge 1, de 10 a 20 h. El preu de l'entrada és de 5 €.

Custom Sunday i altres activitats

El Saló acollirà, un any més, la Custom Sunday, una trobada d'aficionats a les motos del territori organitzada pels Amics de la Moto de Reus i que tindrà lloc dissabte i diumenge.A més, el Moto Automòbil Club de Reus organitza diumenge dia 1 de maig, el tradicional esmorzar a Prades de l'entitat, que està obert a tothom que vulgui participar-hi i que al finalitzar portarà a tots els seus participants a firaReus.

Com a novetat, l'Auditori Exterior tindrà una Escola de Formació de Motos,perquè totes aquelles persones que vulguin provar de conduir motos de diferents cilindrades ho puguin fer de manera gratuïta.

tracking