Diari Més

Promoció

El Vermut de Reus es promociona a Madrid

L'acció es fa al Centre Cultural Blanquerna de la capital coincidint amb els actes programats amb motiu de la Setmana de la Cultura Catalana

El Vermut de Reus es promociona a Madrid

El Vermut de Reus es promociona a MadridCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'Vermut de Reus' es promociona fins el 23 d'abril al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, seu de la Generalitat, en el marc dels actes programats amb motiu de la Setmana de la Cultura Catalana. Durant tota la setmana, els assistents poden degustar els vermuts dels productors de la marca. Concretament, es pot tastar el vermut, blanc i negre, de les marques Cori, Iris/De Muller, Miró, Rofes i Yzaguirre i trobarà un fulletó informatiu sobre la història i característiques d'aquest producte singular.

L'any 2014 es va realitzar la presentació oficial del 'Vermut de Reus' al Centre Cultural Blanquerna i el 2015, s'hi va organitzar un tast dirigit exclusivament al sector professional. Després de l'èxit assolit en les dues darreres edicions, aquest any el Centre Cultural Blanquerna ha convidat als productors de la marca a realitzar una degustació del producte dirigida al públic general, en el marc de la Setmana Cultural que organitza.

Aquesta acció de promoció compta també amb la col·laboració de l'AgènciaReus Promoció, quedóna suport a aquesta iniciativa tant pel seu interès en la difusió d'un producte gastronòmic de qualitat de la ciutat com pel posicionament de la imatge de Reus que suposa.

Una vinculació històrica

Reus va ser a finals del segle XIX la primera ciutat d’Espanya on es va començar a elaborar vermut, i hi van arribar a haver una trentena d'empreses que van produir més de 50 marques diferents. La importància històrica del vermut que es produeix a Reus ha fet que en molts indrets de l’estat sigui un producte molt reconegut, i especialment a Madrid, una ciutat en què el vermut de Reus és molt apreciat i està molt ben valorat. Cal recordar que va ser al 1901 quan va arribar a Madrid el primer vermut de Reus, elaborat per la casa Miró i Tarragó.

tracking