Diari Més

Cultura

Aprendre idiomes amb Gaudí

El Gaudí Centre ha impulsat un nou programa didàctic per a escolars que permet visitar l'espai mentre s'aprèn anglès o francès

Aprendre idiomes amb Gaudí

Aprendre idiomes amb GaudíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Reus Promoció dóna un nou impuls al programa didàctic «Gaudí Centre Educació», que el Gaudí Centre ofereix als centres educatius, amb l’objectiu de potenciar encara més la vessant educativa de la proposa i alhora reforçar el seu potencial com a element de promoció de la ciutat. «Hello Gaudí» i «Bonjour Gaudí» és un nou programa didàctic, creat per l’empresa Élit Internacional, dirigit aIs estudiants dels ensenyaments de Secundària (ESO i Batxillerat) de Catalunya, i que suposa un important salt qualitatiu en l’oferta educativa del Gaudí Centre.

La proposta permet conèixer la vida i obra de l’arquitecte Antoni Gaudí mentre s’aprenen idiomes. L’activitat es desenvolupa en el transcurs duna visita al Gaudí Centre en llengua anglesa («Hello Gaudí») o en llengua francesa («Bonjour Gaudí»). «Hello Gaudí» i «Bonjour Gaudí» és, en definitiva, una nova proposta educativa, molt singular, que treballa els continguts de forma transversal amb un triple objectiu educatiu: conèixer la vida i l’obra de Gaudí, admirar el patrimoni modernista de Reus, i parcticar les competències en llengua anglesa i/o francesa dels alumnes.

tracking