Diari Més

Societat

Polèmica pel preu del lloguer del Pavelló per l'exhibició de Muay Thai

El presentador Frank Cuesta s'ha queixat dels costos i l'Ajuntament ha assegurat que mai s'havia donat a entendre que se cedirien les instal·lacions de manera gratuïta

L'acte, celebrat al Pavelló Olímpic de Reus, ha comptat amb les millors batalles de Muay Thai.

Exhibició solidària de Muay Thai a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Polèmica al voltantde l'exhibició solidària de Muay Thai que s'ha celebrat aquest cap de setmana al PavellóOlímpic de Reus. El presentadorFrank Cuesta ha publicat un tweet en el qual es queixava del cost del lloguerde l'espai: «Ens ha matat que al final l'Ajuntament de Reusgairebé 7.000 euros pel lloguer». Poc després Cuesta ha puilat una rectificacióon afirmava que el lloguer ha estat de 5.500 euros. En total es van vendre 1800 entrades a un cost de 18 euros cadascuna, cosa que deixa una recaptacióde 32.400 euros.

Arran d'aquests missatges, l'Ajuntament de Reus ha manifestaten un comunicatquel’empresa municipal Reus Esport i Lleurehavia informara l’empresa organitzadora de l’acte que aplicaria les tarifes de lloguer de les instal·lacions vigents, aprovades pel consell d’administració de la societat.

«La transparència municipal queda reflectida en el pressupost enviat a l’entitat organitzadora l’11 de març —acceptat per l’empresa organitzadora— i en el contracte signat posteriorment entre les dues parts», afirmenen el comunicat.

Des de l'Ajuntamentconstanten que «en cap cas, des del moment en que l’empresa organitzadora de l’acte va manifestar la seva intenció de celebrar l’exhibicio al Pavelló Olímpic, l’empresa municipal Reus Esport i Lleure ha donat a entendre que se cedirien les instal·lacions de manera gratuïta».

En concret, Reus Esport i Lleure ha aplicat una tarifa 4.773,81 euros més IVA (5.776.31 euros amb IVA inclòs), d’acord a les millors condicions possibles fixades pel conselld’administració de la societat municipal.

L’Ajuntament lamenta que, «de manera totalment injustificada, es posi en qüestió la sensibilitat social de la corporació municipal, així com la relació ètica i transparent de l’Ajuntament i els seus ens depenents amb el seus clients i proveïdors».

tracking