Diari Més

Cultura

La Prioral de Sant Pere acollirà un concert solidari contra la pobresa infantil

Serà el 16 d'abril a les 20 del vespre, i els beneficis es destinaran als programes socials de Càritas

La Prioral de Sant Pere acollirà un concert solidari contra la pobresa infantil

La Prioral de Sant Pere acollirà un concert solidari contra la pobresa infantilAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus acollirà, el proper 16 d’abril a les 20 h a la Prioral de Sant Pere, un dels 24 concerts del 'Cicle de Música Solidària: Música contra la pobresa infantil', impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA.Tots els concerts són interpretats per l’orquestra UNESCO Barcelona, sota la direcció de Gonçal Comellas. En aquesta ocasió, també s’hi sumaran cantaires dels cors del Sant Crist de la Sang de Reus, dirigits per Silvia Virgili.

El cicle, que s’allarga durant tot l'any 2016, es va iniciar el passat 3 de gener a la Catedral de Tortosa, i durant els mesos de març i abril ha tingut lloc a Granollers, Vic, Terrassa, Sabadell, Berga, Montserrat, Sant Cugat i Reus.Al llarg de l'any 2016, els concerts arribaran a 24 localitats d’arreu de Catalunya, en espais tan emblemàtics com la basílica de Montserrat, els monestirs de Ripoll i Sant Cugat del Vallès, les catedrals de Terrassa, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat, Girona, i La Seu d’Urgell, entre molts altres.

Amb els objectiusde fer arribar la música clàssica arreu de Catalunya i de captaringressos pels programes socials centrats en la pobresa infantil de les Càritas Diocesanes Catalanes, el cicle té una clara voluntat d’implicar el territori, i a cada concert es busca la participació de les institucions locals, comarcals i de les entitats i persones que vulguin sumar-s’hi. Aquests concerts tenen lloc a esglésies, catedrals i equipaments culturals.

tracking