Diari Més

Frank Cuesta porta a Reus un acte benèfic de Muay Thai

Tindrà lloc aquest dissabte al Pavelló Olímpic i els beneficis es destinaran a la Fundació SCS per ajudar nens i animals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Olímpic de Reus acollirà aquest dissabte un torneig benèfic de Muay Thai organitzat per la fundació SCS i amb el suport de l’Ajuntament de Reus. L’esdeveniment, que tindrà lloc a les 19:00h, comptarà amb vuit batalles entre espanyols i tailandesos i quatre més entre dos lluitadors i dos d’origen tailandès. Frank Cuesta, un dels creadors d’aquesta organització juntament amb el reusenc i antic lluitador Pitu Sans, ha explicat que «Els lemes de la fundació són que els animals no tenen advocats i que els nens tenen dret a ser nens» i ha afegit que «Els beneficis d’aquesta lluita es destinaran a construir cases per els nens de Tailàndia».

A més ha remarcat que la fundació SCS no té sponsors i que tampoc rep cap ajuda del govern. Per altra banda, el reusenc Pitu Sans, ha volgut reivindicar la situació actual d’aquest esport «Tan de bo un dia Espanya valori el Muay Thai com ho fan a Tailàndia». Així doncs ha explicat que depèn de l’èxit i dels beneficis que s’extreguin demà, l’espectacle és podria repetir en més ocasions.

Segons el presentador, l’espectacle tindrà els millors lluitadors espanyols i tailandesos que «es podrien comparar amb el Messi de la boxa tailandesa».

Frank Cuesta porta a Reus un acte benèfic de Muay Thai

Frank Cuesta porta a Reus un acte benèfic de Muay ThaiMarta Olivé

tracking