Diari Més

Formació

Els instituts surten al carrer per donar a conèixer la seva oferta d'FP

La Llotja és fins avui un aparador que mostra els estudis en formació professional que hi ha a Reus

Els instituts surten al carrer per donar a conèixer la seva oferta d'FP

Els instituts surten al carrer per donar a conèixer la seva oferta d'FPOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Perruqueria, jardineria o informàtica. Aquests són alguns dels estudis de formació professional que actualment s’imparteixen en instituts de Reus. Fins avui, aquests i altres es poden conèixer en més detall a la segona edició de la fira dedicada a la formació professional que durant dos dies estàs instal·lada als locals de La Llotja. El seu objectiu és facilitar l’oferta i l’elecció als estudiants que es volen formar en un ofici. La fira que compta amb la implicació de l’Ajuntament, de la Cambra de Comerç i dels instituts de la ciutat, confia superar els més de 500 estudiants que la van visitar l’any passat.

Bon ambient i força moviment ahir al matí a la Llotja en les primeres hores de funcionament de la mostra anomenada Camins d’FP, la Fira de Formació Professio. Els instituts han muntat els seus estands en els quals ofereixen als visitants el màxim d’informació sobre els estudis d’FP que imparteixen. Abans d’accedir a l’espai els visitants poden veure els cartells, fets per alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Reus, que competeixen per ser la imatge de l’edició de la fira de l’any vinent. El públic votarà la millor creació.

Els instituts de Reus defensen que la ciutat és molt potent en formació profesisonal malgrat que sovint es considera la Ventafocs dels estudis. Segons dades del departament d’Ensenyament, l’any passat un 46,5% dels alumnes que van acabar estudis d’FP van trobar feina; un 40% van continuar estudiant, i solament un 14% no es va poder inserir al món laboral.

tracking