Diari Més

Sanitat

El Col·legi de Metges reclama que es garanteixin les retribucions al personal del Sant Joan

Remarca que la responsabilitat dels ajustos patrimonials en la que es fonamenta aquest impagament no són conseqüència de l’incompliment per part dels metges

Hospital de Sant Joan de Reus

Hospital de Sant Joan de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) demana que es garanteixi el cobramentde la part variable de la seva retribució (DPO) corresponent a l’exercici de l’any 2015, que en condicions normals ja s’hauria d’haver fet efectiva. La corporacióconsiderala responsabilitat dels ajustos patrimonials en la que es fonamenta aquest impagament no són conseqüència de l’incompliment per part dels metges dels seus objectius anuals pactats amb el centre hospitalari.

El desequilibri patrimonial de 3 milions d’euros que posa de manifest l’exercici 2015 de l’Hospital Sant Joan de Reus és multifactorial i la seva solució depèn, fonamentalment, del Catsalut i de l’Ajuntament de Reus. Per això, el COMT exigeix esforços d’aquestes institucions, així com de la direcció i de la representació sindical, a fi que el professional no sigui una vegada més qui acabi assumint en les seves retribucions les conseqüències de decisions que li són totalment alienes.

tracking