Diari Més

Cultura

La Fira del Circ Trapezi celebra 20 anys

Paral·lelament a la Fira, que se celebrarà del 12 al 15 de maig, s'organitzarà una exposició fotogràfica als establiments de la ciutat

La Fira Trapezi celebra 20 anys

La Fira Trapezi celebra 20 anysAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira del Circ de CatalunyaTrapezi,que es portarà terme del 12 al 15 de maig a diferents espais de Reus, ha presentat el cartell de la 20ena edició i una exposició fotogràfica a càrrec de Tjerk van der Meulen que celebra els vint anys de la Fira. La mostra fotogràfica portarà imatges dels vint anys de vida de Trapezi a un centenar d’establiments comercials de la ciutat.A gairebé totes les edicions de la fira, el fotògraf Tjerk Van der Meulen ha fet un seguiment exhaustiu de les companyies i espectacles programats a cada edició, a la vegada que ha captatl’esperit que omple carrers i places els dies de l'esdeveniment.

Perquè l’exposició arribi al màxim nombre de públic possible, s’ha proposat a dues organitzacions comercials (Unió de Botiguers de Reus i Tomb de Reus) que les fotografies es puguin exhibir als aparadors de diferents comerços de la ciutat al mateix temps que es vincularan a un concurs. D’aquesta manera, es convidarà el públic a fer un recorregut pels diferents comerços gaudint al mateix temps del joc i de la bellesa de les fotografies.

tracking