Diari Més

Policial

Continua l'operatiu dels Mossos per detenir un home que robava vehicles en un pàrquing a Reus

Els fets han passat aquest matí al carrer Selva del Camp 19

Operatiu dels Mossos per detenir un home que robava vehicles en un parquing a Reus

Operatiu dels Mossos per detenir un home que robava vehicles en un parquing a ReusCedida - MFB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han dut a terme un operatiu aquest matí per detenir un individu que intentava robar l’interior de diversos vehicles en un aparcament privat del carrer Selva del Camp 19 de Reus. Els fets han passat minuts abans de les 8 del matí quan un veí del mateix edifici ha baixat al soterrani per agafar el cotxe i s’ha trobat un individu que estava remenant l’interior del seu vehicle.

«Enarribar al pàrquing he vist que hi havia els llums oberts del cotxe i ràpidament he pensat que m’havien robat. La sorpresa ha estat que en apropar-me he trobat el lladre», relataJordiCivit, el veí. Afegeix que«li he fet un crit i una empenta i llavors m’ha tret una navalla i després ha sortit corrents. Ha pujat per les escales de serveis i l’he perseguit. Mentre el seguia he trucat als Mossos que han arribat 10 minuts després».

Els agents han tancat l’edifici ja que suposadament l’individu podria haver-se amagat dins i han procedit a la cerca d’aquest. Fins al lloc dels fets, s’ha desplaçat diverses patrulles.Jordi Civit ha puntualitzat que a l’edifici té càmeres de seguretat i ha afegit que això «ajudarà a enxampar-lo». De moment, els Mossos encara no han trobat a l'home. L'operatiude recercacontinua.

tracking