Diari Més

Participació

L'Ajuntament de Reus engega el Registre Ciutadà

Permetrà estar informat de l'activitat municipal i participar en els processos que l'Ajuntament dugui a terme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ja ha activat el Registre Ciutadà per tal que totes aquelles persones que ho desitgin s’hi puguin inscriure per estar informades de l'activitat municipal i participar en els òrgans i processos que l’Ajuntament porti a terme. Les persones inscrites al Registre Ciutadà tindran informació continuada dels projectes i de l'activitat municipal que es desenvolupi en el territori o àmbits d'interès. Així mateix, quan l'Ajuntament endegui algun tipus de procés partic ipatiu, s'adreçarà a les persones inscrites per a informar-les i motivar la seva implicació en el procés. També podran formar part d'altres òrgans de participació com a taules o grups de treball que es creïn.

El Registre Ciutadà s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de Reus d'incrementar el nivell de participació dels ciutadans i ciutadanes en els afers públics.

Per inscriure’s al Registre Ciutadà cal omplir el qüestionari d'inscripció que es troba a través de Reus.cat, l'OAC i els centres cívics de Reus.

Les persones inscrites al Registre Ciutadà obtindran informació continuada dels projectes i activitat municipal que es desenvolupi en el territori o àmbits d'interès.

Quan l'Ajuntament endegui algun tipus de procés participatiu s'adreçarà a les persones inscrites per informar-les i motivar la seva implicació en el procés. També podran formar part d'altres òrgans de participació com a taules o grups de treball que es creïn. Aquests ciutadans i ciutadanes seran convidats als òrgans de participació municipals existents a la ciutat i seran escollits exclusivament entre els membres del mateix registre i estaran sotmesos la normativa dels respectius reglaments

tracking