Diari Més

Televisió

Chicote descobreix que té els ossos sans a Reus

El programa Superaliments visita Reus i descobreix un estudi que relaciona el consum d'oli d'oliva verge amb l'estat dels ossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou programa televisiu vinculat a la cuina i l’alimentació i conduït pel mediàtic xef Alberto Chicote, sota el nom Superalimentos i que va estrenar-se ahir a la nit, visita l'Hospital Sant Joan de Reusper comptaramb la participació de la Unitat de Nutrició Humana de la Universitat Rovira i Virgili (URV). El format centra l’atenció en l’anàlisi d’una desena d’aliments que són habituals a la majoria de despenses i que amaguen propietats beneficioses i força desconegudes. La URV hi serà present en el marc del grup de científics, catedràtics i metges especialitzats que desgranaran als ulls de Chicote i de l’audiència aquestes propietats, i ho farà a través de la doctora Mònica Bulló, professora de la mateixa Unitat de Nutrició Humana,que investigacomel consum d'oli d'olivaverge afectaa l'estatdels ossos.

L’especial de Chicote inclourà proves i demostracions per posar de manifest aquestes propietats dels aliments, i deixarà la seva vessant científica en mans dels professionals. A més de la URV, també fan la seva aportació a Superalimentos la Fundación Jiménez Díaz de Madrid o l’Institut Madrileny d’Estudis avançats en Alimentació. El mateix xef ja havia realitzat, anteriorment, un primer programa de similar orientació, Mitos de Alimentos. El que des d’ahir a la nit emet Antena3 basarà el coneixement en estudis científics i en la lectura d’investigadors i entesos, especialistes en àrees com l’endocrinologia, la nutrició o la biologia.

Chicote descobreix que té els ossos sans a Reus

Chicote descobreix que té els ossos sans a Reus

tracking