Diari Més

Fet divers

Un incendi afecta dos masos situats a la riera de l'Abeurada

L’incident va tenir lloc ahir a la matinada i no hi van haver danys personals

Aquest és l'estat en què va quedar un dels masos després del foc.

Un incendi afecta dos masos situats a la riera de l'AbeuradaOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos masos situats a tocar de la riera de l’Abeurada van patir un incendi la matinada d’ahir dilluns. El foc, però, no va ocasionar cap dany personal.

Passats minuts després de la una de la matinada, els bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi a la zona de la riera de l’Abeurada, que baixa paral·lelament a l’avinguda de Marià Fortuny i cap a l’autovia de Tarragona. El foc va afectar dos masos, situats a només 150 metres. En un va cremar totalment la planta baixa i va malmetre la segona. L’incendi va ocasionar danys estructurals a l’immoble. En l’altre mas, el foc va afectar totalment un local annexe i va comportar que cedís el sostre.

Els sinistres no van ocasionar cap dany personal ja que no hi havia ningú en els dos masos.

Vuit dotacions dels bombers van treballar en les feines per extingir el foc que va quedar apagat cap a tres quarts de tres de la matinada.

Aquesta, però, no va ser l’única sortida que van haver de fer els bombers aquest dilluns. Cap a les sis del matí van rebre l’avís d’un foc a la zona de la urbanització Aigüesverds, tocant el camp de golf. En aquest cas, es va tractar de la crema d’una petita zona de matolls, un incident que ràpidament va ser resolt pels bombers.

tracking