Diari Més

Esport

Caminar per salut

El cicle 'Rutes Reus' torna el 17 d'abril amb una caminada suau entre Reus i la Pineda

Caminar per salut

Caminar per salutDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus posa en marxa una nova edició del cicle de caminades populars'Rutes Reus' el 17 d'abril, amb un recorregut a peu entre Reus i la Pineda. El tretde sortida de la caminadaserà el mateix diumenge a partir de les 9.30 hores, amb un itinerari suau. La sortida seràal parc de Mas Iglesias i s'arribarà al passeig de Pau Casals de la Pineda (Vila-seca), als Pins de Mariscal (l’organització facilitarà servei de bus per fer la tornada cap a Reus).

El cicle comptarà amb més caminades durantels mesos de juny, octubre i desembre amb itineraris que aniran alternant recorreguts amb sortida i arribada a diferents punts de la ciutat i trams urbans i camins. Un cicle estable de caminades populars que es desenvoluparan cada dos mesos (a excepció del mes d’agost) amb l’objectiu de promoure l’exercici físic entre la població en general. Les caminades volen ser un element de motivació i punt de trobada per aquelles persones que de manera regular surten a caminar o per aquelles altres que volen iniciar-se en aquesta pràctica.

El diumenge 12 de juny, amb sortida i arribada al parc de Sant Jordi, serà el torn de la part nord-est de la ciutat. El diumenge 9 d’octubre la previsió és desenvolupar la ruta amb sortida i arribada al carrer Modest Gené (punt de sortida i arribada de les Rutes Reus 6 i 7) i el 18 de desembre es portarà a terme la caminada popular solidària a benefici de la Marató de TV3.

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure en col·laboració amb Tretzesports.

'Reus de Bon Cor'

Aquesta acció s’emmarca en el programa de promoció de l’exercici físic i l’esport per la salut que impulsa l’Ajuntament amb la complicitat d’altres agents esportius, socials i de l’àmbit de la salut i que s’ha batejat com a 'Reus de Bon Cor'.Aquest programa té com a finalitat agrupar accions adreçades a diferents segments de població que tenen la vocació de promocionar un estil de vida saludable.

tracking