Diari Més

Formació

Joves inscrits a la Garantia Juvenil participaran al projecte 'Enfoca't'

El programa ofereix formació en l'àmbit de les TIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal de Joves ha estat l'escenari d'un procés de selecció de joves inscrits al programa Garantia Juvenil per formar part del projecte'Enfoca’T', impulsat per la Fundación Esplai i que té com a objectiu formar els i les joves en l'àmbit de les TIC perquè puguin optar a llocs de treball del sector tecnològic.

La formació en què participaran els joves seleccionats consta de 190 hores dedicades a conèixer el llenguatge de programació JAVA i la gestió de Base de Dades. A més, inclou un seguiment i orientació per part de tutors, per millorar les habilitats professionals dels joves i augmentar-ne la competitivitat en el mercat de treball del sector TIC. El requisit per participar en el procés és estar inscrit al Plan Nacional de Garantia Juvenil.

Els joves interessats a formar part del programa Garantia Juvenil i que encara no s'hi han registrat es poden adreçar a l’Oficina Jove del Casal de Joves la Palma on es pot aconseguir informació sobre aquest i altres programes de formació i inserció laboral.

Reduir l'atur juvenil

El Casal de Joves, depenent de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, ofereix des del passat mes de setembre el servei d'orientació laboral adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys inclòs en el programa Garantia Juvenil, impulsat per la Unió Europea i vehiculat a través de la Generalitat de Catalunya. Una tècnica atén i orienta el jovent en situació d'atur amb l'objectiu final d'aconseguir la seva inserció laboral.

tracking