Diari Més

Societat

La concursant de 'Gran Hermano' Niedziela Raluy ofereix un taller de circ

Va visitar el centre obert del barri del Carme i va mostrar als infants assistents com muntar en monocicle

La concursant de 'Gran Hermano' Niedziela Raluy ofereix un taller de circ

La concursant de 'Gran Hermano' Niedziela Raluy ofereix un taller de circOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre obert del barri del Carme va rebre ahir a la tarda la visita de Niedziela Raluy, l’artista del circ Raluy que s’ha popularitzat després del seu pas pel concurs televisiu Gran Hermano. La jove va oferir un taller de circ que està inclòs dins del projecte Reus Circ Social.

L’acte va agrupar prop d’una trentena de nens de p5 del centre i els nois i noies que participen dins del projecte Reus Circ Social. A més, les portes del local estaven obertes per a totes aquelles persones que volguessin participar de l’acte.

El taller tenia com a objectiu introduir els assistents a l’ús del monocicle. Actualment és l’especialitat que Niedziela ofereix en el seu espectacle.

Els infants van poder preguntar a l’artista sobre la vida dins d’un circ i el fet de no tenir una casa estable a cap ciutat i també van aprofitar per preguntar sobre la seva experiència a la televisió aquest darrer any. Niedziela va oferir una classe sobre l’ús del monocicle explicant quina va ser la seva experiència en iniciar-se en aquest món i els trucs que s’han de tenir en compte per utilitzar aquest vehicle. També va explicar com s’ha de pujar al monocicle correctament i els consells per mantenir un bon equilibri un cop ets a dalt.

Els més valents i atrevits van poder provar l’experiència d’anar sobre una roda acompanyats de l’artista que va ajudar en tot moment als més petits. Els alumnes que imparteixen el taller de circ del centre obert del Carme van preparar un espectacle per l’artista amb tot un seguit de salts i acrobàcies amb parella.

Aquest tipus de tallers, segons el director de Reus Circ Social, Rafa Arencón, pretenen fomentar un ús educatiu del circ: «Amb aquest projecte volem ensenyar a través del circ, que és un mètode molt més atractiu».Segons Rafa Arencón, «és una bona forma d’ensenyar als més petits».

Niedziela Raluy, que es troba a la ciutat juntament amb el seu Circ Raluy fins al pròxim diumenge 13 de març, és coneguda per participar en l’última edició del reality show Gran Hermano 16.

tracking