Diari Més

Xavi Sarrià, Boikot, La Desbandada o Los Mustang caps de cartell de la Festa Major del Vendrell

Les nits musicals de la Festa Major de Santa Anna del Vendrell seran del 25 al 28 de juliol

Xavi Sarrià és una de les noves confirmacions de l'Acampada Jove 2018.

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera, Germà Negre i Prozak Soup se sumen a l'Acampada Jove 2018ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Santa Anna del Vendrell, ja té el cartell musical de l'edició d'enguany. Del 25 al 28 de juliol s'hi podran trobar estils musicals per totes les edats i tots els gustos.

LosSirexiLosMustanginiciaran la Festa Major el 25 de juliol, aquests dos grups acabaran la seva intervenció amb una actuació conjunta. Seguidament actuarà la banda de versions,VersiónImposible.

Un dels caps de cartell és Xavi Sarrià,exmembredel míticgrupObrint Pas que ens portarà les cançons del seu darrer disc Amb l'esperança entre les dents la nit de dijous 27 de juliol. La mateixa nit també tocaran TremendaJauría, un grup que fusiona cúmbia-punk, reggaeton combatiu i música electrònica. La nit acabarà amb DJSendo.

Divendres 27 de juliol,l'OrquestraNuevaEtapa començarà la nit musical a La Rambla. Seguidament al Botafoc, actuaràSamSaces, els locals La Desbandada,Boikotamb el seu punk, rock iska, i es finalitzaran les actuacions ambMalandasDJ'S.

Les nitsmusicalsde la Festa Major es finalitzaran dissabte 28 de juliol amb la guitarra de Joan Rovira, seguit del grup Gertrudis i els animatsAlbercoks.

tracking