Diari Més

Societat

La Banyerenca Run celebra la 2a edició i incorpora una caminada popular

L’esdeveniment esportiu se celebrarà a Banyeres del Penedès el dia 20 de maig

Imatge de la sortida de la I Banyerenca Run.

Més de 100 corredors participen en la primera Banyerenca RunAjuntament de Banyeres del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Banyerenca Run torna a Banyeres del Penedès, el proper 20 de maig, després de l’èxit assolit l’any passat en la seva primera edició. Com a novetats, la cursa passarà de tenir un recorregut l’11 quilòmetres a un de 13 quilòmetres i, a més, incorporarà una caminada popular de 8 quilòmetres per aquells que no són corredors. Tant la sortida com l'arribada serà a la plaça de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès.

Les inscripcions ja estan obertes i els interessats es poden apuntar fins el 18 de maig en aquest enllaç. També es podran fer inscripcions presencials el mateix dia, sempre que no s'hagin arribat als 200 participants en cadascuna de les modalitats, cursa o caminada. La recollida de dorsals serà el mateix dia 20 de maig a les 8 hores a la plaça de l'Ajuntament.

El preu de la cursa és de 12 euros -15 euros en el cas d’inscripció el mateix dia de l’esdeveniment- i el de la caminada és de 8 euros. Amb el preu de la inscripció està inclosa la samarreta tècnica TUGA WEAR i avituallament a l'arribada amb entrepà i beguda. També hi haurà servei de dutxes, guarda roba i zona d'aparcament disponible per a tots els participants.

tracking