Diari Més

El Palau Gener i Batet obrirà portes en el marc de la Fira Modernista

Es realitzarà una tanda de visites teatralitzades a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc i una única visita guiada de la mà d’Eduard Jané

Imatge actual del Palau Gener i Batet.

El Palau Gener i Batet obrirà portes en el marc de la Fira ModernistaAjuntament de l'Arboç.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els assistents a la Vll Fira Modernista del Penedès, que se celebra a l’Arboç el 14 i 15 d’abril, podran visitar enguany el Palau Gener i Batet de forma gratuïta. Aquest emblemàtic edifici del municipi obrirà les seves portes al públic amb una visita teatralitzada a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc i amb una segona visita que realitzarà el guia Eduard Jané. Totes les visites són gratuïtes.

L’Elenc Artístic Arbocenc explicarà la història del Palau Gener i Batet amb una visita teatralitzada que tindrà lloc el dissabte 14 d’abril. Es realitzaran dues tandes. El primer torn podrà visitar l’edifici a un quart de 6 de la tarda, mentre que el segon torn serà a les 6 en punt de la tarda.

Per altra banda, els qui ho prefereixin podran visitar el Palau Gener i Batet amb una visita guiada el diumenge 15 d’abril. Aquesta segona visita tindrà lloc a els 12 del migdia i la realitzarà el guia arbocenc Eduard Jané.

Aquest emblemàtic edifici d’aire neoclàssic es va construir l’any 1873 com a residència de l’indià Josep Gener i Batet. Els interiors, tot i les transformacions sofertes, mantenen molts dels espais i decoracions originals. Cal destacar l’antic menjador, amb un notable enteixinat de guix al sostre i les parets empaperades que, sembla, amaguen pintures relacionades amb el cultiu del tabac, origen de la fortuna del Sr. Gener.

El programa complet de la VII Fira Modernista es podrà consultar properament al web de l’Ajuntament de l’Arboç.

tracking