Diari Més

Turisme

El passaport infantil, nou producte per promocionar el turisme familiar a Calafell

Els nens i nenes rebran regals si fan activitats pensades per descobrir la història i l’entorn del municipi

El nou producte de promoció de turisme familiar s'ha presentat aquest dimecres.

El passaport infantil, nou producte per promocionar el turisme familiar a CalafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Calafell ha creat un nou producte per tal de promocionar el turisme familiar. Es tracta del passaport infantil, un carnet d’activitats per als més petits on s’estamparà un segell quan se’n realitzi alguna. Els infants rebran un regal de record del municipi quan tinguin segellades cinc activitats.

El passaport inclou 25 propostes, de les quals 11 són segellables. Funcionarà tot l’any, és gratuït i individual per a cada nen o nena. Es recull a les oficines de Turisme de Calafell, i quan es tinguin els cinc segells, cal tornar-hi per rebre el regal.

Una part de les activitats les ofereix el mateix Ajuntament de Calafell i es fan als monuments i museus locals, de forma que es fomenta el coneixement del patrimoni històric, així com serveis esportius i nàutics, de lleure i de descoberta de l’entorn natural del municipi. També n’hi ha d’ofertes per empreses de lleure de la localitat.

La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, explica que «la intenció d’aquest passaport és atreure famílies a fer activitats lúdiques o de coneixement de la història local». Afegeix que «Calafell té molts atractius per descobrir i amb aquest producte pot fer-se de forma divertida i plena de sorpreses per a tota la família».

tracking