Diari Més

Calafell adequarà el solar del carrer Loira de Segur per fer-hi cent places d'aparcament

L’Ajuntament ha aconseguit aquest terreny per a construir-hi un equipament, però mentre no hi hagi disponibilitat pressupostària s’utilitzarà com a pàrquing

El solar compta amb 3.000 metres quadrats on l'Ajuntament preveu construir un equipament a mig o llarg termini.

Calafell adequarà el solar del carrer Loira de Segur per fer-hi cent places d'aparcamentAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha aconseguit la sessió d’un solar de 3.000 metres quadrats al carrer Loira, al nucli de Segur. Aquesta cessió és una previsió del vigent Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per generar sòl d’equipaments al barri de Segur Platja, que no tenia cap metre quadrat. Així, tot i que l’objectiu és construir-hi un equipament en un futur, de moment el terreny es destinarà a aparcament i comptarà amb cent places.

«Algun dia s’hi podrà fer alguna mena d’equipament, però mentre no hi hagi disponibilitat pressupostària, el terreny s’adequarà perquè s’hi pugui aparcar. En sortiran un centenar de places, en un barri que té molta demanda d’aparcament i el sector comercial del qual ho reclama», ha manifestat l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

Ferré ha apuntat que els futurs equipaments seran una realitat «a mig i llarg termini». Mentrestant, afegeix, «amb un cost limitat se’n donarà un ús, la qual cosa farà que el terreny, a més de ser útil, estigui net».

tracking