Diari Més

Televisió

Petruska emociona i passa a la final de 'Got Talent'

La vendrellenca de 9 anys va dedicar la seva actuació als nens ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu

La vendrellenca de 9 anys va dedicar la seva actuació als nens ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Petruska emociona i passa a la final de 'Got Talent'Got Talent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vendrellenca Petruska, mot familiar, ha estat una de les classificades per a la final de Got Talent. La nena de 9 anys, que realment es diu Daniela, va emocionar al jurat i a tot el públic amb el seu espectacle de trapezista amb una versió de Nothing Else Matthers.

Al acabar l'actuació, el jurat format per Jorge Javier Vázquez, Eva Hache, Edurne y Risto Mejide van valorar molt positivament el seu show.

Daniela, per la seva banda, va dedicar el seu número «a tots els nens ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu», al seu pare que «està estirant la corda amb mi» i a «la família i amics». La vendrellenca pateix colitis ulcerosa i això l'obliga a ingressar de forma habitual al centre de Barcelona.

De fet, Daniela va explicar que tres dies abans de la seva primera actuació al talent de Telecinco va estar ingressada i que quan va rebre l'alta va anar cap a Madrid.

El programa va tenir una sorpresa per a la nena, que es va emocionar al veure un vídeo de l'equip mèdic de l'hospital i d'un nen ingressat donant-li sort al programa.

L'actuació de la vendrellenca li va servir per passar a la final del programa. La nena va explicar a la seva primera actuació que en cas de guanyar el talent donaria el premi a l'Hospital Sant Joan de Déu.

tracking