Diari Més

Laboral

El Vendrell engega la 2a edició del programa 30 PLUS per reduir l'atur entre els 30 i els 45 anys

La iniciativa, subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, està adreçada a 50 participants

Imatge d'arxiu de les instal·lacions de l'Eina del Vendrell.

El Vendrell engega la 2a edició del programa 30 PLUS per reduir l'atur entre els 30 i els 45 anysL'Eina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa 30 PLUS de l’Eina del Vendrell encara una segona edició amb l’objectiu d’inserir al món laboral persones d’entre 30 i 45 anys que estiguin a l’atur. Aquest programa, que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, està adreçat a 50 participants i properament es farà pública la convocatòria.

Amb el programa 30 PLUS es rep orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació, s’adquireixen competències i/o formació relacionada amb el contracte de treball, i s’ofereix la possibilitat d’obtenir experiència professional mitjançant un contracte laboral.

La part de formació és obligatòria amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i les oportunitats d’inserció, i el seu contingut estarà directament relacionat amb el lloc de treball a desenvolupar que, en el cas del Vendrell, estarà relacionat amb el comerç, la restauració, les tasques administratives i la gestió de magatzems, entre d’altres que puguin sorgir. A més, es fa una formació complementària dirigida a adquirir un conjunt de competències, habilitats i aptituds requerides per a múltiples ocupacions.

Pel que fa a l’experiència professional a través un contracte laboral, es realitza mitjançant qualsevol modalitat contractual que s’ajusti a les condicions del programa, amb una durada mínima de 6 mesos. Les persones contractades reben el salari corresponent al contracte que es realitzi, i el Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona l’equivalent al salari mínim interprofessional vigent fins a un màxim de 9 mesos.

En la primera edició de la iniciativa, de les 50 persones que hi van participar 48 van ser contractades en pràctiques i 24 han renovat el contracte.

tracking