Diari Més

Vilanova organitza un cap de setmana d'actes en suport als polítics empresonats

Es realitzarà una enviada massiva de cartes als presos que il·lustraran cinc il·lustradors vilanovins o relacionats amb el municipi

La presó simbòlica s'instal·larà a la plaça de les Neus.

Vila-nova organitza un cap de setmana d'actes en suport als polítics empresonatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vilanova i la Geltrú acollirà, del 22 al 25 de febrer l’acció ‘un poble empresonat’ per la qual s’instal·larà una presó a la plaça de les Neus. Aquesta presó, que ja ha recorregut diversos municipis catalans, s’ubicarà en aquest indret des del proper dijous a les 6 de la tarda fins el diumenge a les 3 de la tarda. Durant aquests dies es realitzaran diversos actes per la llibertat dels polítics empresonats.

Aquesta instal·lació simula dues cel·les i es fa una crida a la ciutadania que estigui en contra de l’empresonament dels polítics a omplir-la com a acte de protesta. A més d’aquesta acció simbòlica, també es realitzaran diversos actes, entre els quals destaca una enviada de cartes massiva als Jordis, Junqueras i Forn. Cinc il·lustradors vilanovins o relacionats amb el municipi il·lustraran les cartes que els ciutadans escriguin o portin a la plaça de les Neus. Hi seran de les 11 del matí a les 9 del vespre el divendres i el dissabte i de 11 del matí a 2 del migdia el diumenge.

També es realitzaran «Lectures literàries de Combat», dues xerrades sobre Cop al Estat de Dret i Reixes i murs als Drets Humans, CIES i Refugiats, una enlairada de globus i cants corals, entre d’altres.

tracking