Diari Més

L'Ajuntament de Cunit instal·la desfibril·ladors a les tres escoles

Aquests nous espais de cardioprotecció s'afegeixen als 9 que ja hi havia, en els quals s'està instal·lant equips de desfibril·ladors

El consistori pretén oferir una atenció ràpida a les persones que puguin patir algun problema de cor en un moment donat.

L'Ajuntament de Cunit instal·la desfibril·ladors a les tres escolesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Cunit ha instal·lat un equip complet de desfibril·lador a les tres escoles de Cunit. Aquests nous espais de cardioprotecció s'afegeixen als 9 que ja hi havia, en els quals s'està instal·lant equips de desfibril·ladors.

Sota el lema ‘Cunit, municipi cardioprotegit’, el consistori pretén oferir una atenció ràpida a les persones que puguin patir algun problema de cor en un moment donat i activar el que s'anomena 'cadena de supervivència'. Els espais cardioprotegits són els llocs que estan equipats amb elements i recursos necessaris per a fer aquest tipus d'atenció. L’Ajuntament de Cunit realitza formació al personal municipal, entitats i personal del centre en termes de de suport vital bàsic més desfibril·lador extern semiautomàtic.

Els espais cardioprotegits es troben a l' Ajuntament de Cunit, a la Biblioteca Marta Mata, al Camp de Futbol Municipal, a la Zona Esportiva Municipal, a la Piscina Coberta, a la Llar Infants, al Casal Gent Gran, a la Policia Local i al Pavelló Els Joncs. El municipi comptarà amb un desè equip itinerant que anirà en un vehicle de la Policia Local.

tracking