Diari Més

L'Arboç organitza un Concurs de Disfresses durant el Ball de Carnaval

En el certamen, que tindrà lloc el proper dissabte, es premiaran les disfresses individuals o per parelles i de grup

Es premiaran les disfresses individuals o en parella i les disfresses en grup.

L'Arboç organitza un Concurs de Disfresses durant el Ball de CarnavalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Arboç tornarà a acollir enguany el Ball de Disfresses de Carnaval després de més de 10 anys sense celebrar-se. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 17 de juny de les 11 de la nit a les 3 de la matinada a la Sala Polivalent. El ball, que amenitzarà Rufino amb la Macro Disco Laser Show, es recupera amb una gran novetat: el Concurs de Disfresses.

En el certamen es premiaran les disfresses individuals o per parelles i en grup. En la categoria individual o per parelles, la guanyadora s’endurà un pack d’experiències a la carta; el segon premi consistirà en un dinar per a dues persones al restaurant La Verema, de l’Arboç; i el tercer serà un lot de productes típics de l’Arboç. Pel que fa a les disfresses en grup, s’atorgaran 120 euros, 90 euros i 60 euros al primer, segon i tercer premi respectivament.

Tots els interessats en participar en el concurs de disfresses ho haurà de fer presencialment i omplir amb les seves dades el full d’inscripció, el qual podrà trobar el mateix dissabte entre les 11 i dos quarts de 12 de la nit a la Sala Polivalent.

Les bases del Concurs de Disfresses del carnaval de l’Arboç 2018 es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament o bé presencialment al Punt d’Informació Juvenil.

tracking