Diari Més

Aquestes són les carrosses, les comparses i els balls premiats al Carnaval de Cunit

Els Catxarros and Fieras s’han fet amb el primer premi de les carrosses locals, mentre el Carnaval de Clariana ha guanyat el guardó a la categoria de carrosses participants

Rua de Carnaval de Cunit

Rua de Carnaval de CunitAjuntament de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de Cunit han acollit, aquest cap de setmana, la festa més esbojarrada de l’any: el Carnaval. En el marc d’aquesta festivitat s’han dut a terme la Batalla de Coreos, celebrada el divendres 9 de febrer, i la Gran Rua de Carrosses i Comparses, celebrada el dissabte dia 10. Un cop celebrats aquests actes, s’han fet públics els premis que s’han atorgat en tots dos esdeveniments.

En la Batalla de Coreos, el primer premi de la categoria de Coreografies Locals va ser per Los Fiestukis. El segon premi el van aconseguir Soñadores, mentre que el tercer es va atorgar a Los Cansinos. Pel que fa a les Coreografies Visitants, les Guerreres de Vilafranca del Penedès es van alçar amb el primer premi. El segon el van obtenir La Màgia d’un Poble, de les Cabanyes, I el tercer A 3km de Vila, també de les Cabanyes.

A la Rua de Caranaval es van premiar tant les carrosses com les comparses. El primer premi de les carrosses locals va ser per Els Catxarros and Fieras, mentre que Los Ñecos van ser premiats amb el 2n premi i Los Fiestukis van aconseguir el tercer. En la categoria de Carrosses Visitants, el Carnaval de Clariana, la Carrossa de La Ràpita i el Grup Carnaval de Moja van obtenir el primer, segon i tercer guardó respectivament.

Les comparses locals premiades van ser, en ordre de primer a tercer premi, Las Curritas, Los Cansinos i Las Vecinitas. Respecte les Comparses Visitants, A 3 km de Vila de les Cabanyes es va endur el primer premi, mentre que el segon va ser per Aula Dance del Vendrell i el tercer per Soul Dance de Calafell.

tracking